Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Voor in de agenda: 7 juli jaarvergadering over het seizoen 2019/2020

8 juni 20:30  Op woensdag 7 juli om 19.30 uur vindt de jaarvergadering over het seizoen 2019/2020 plaats. Opgeven kan bij Patrick Erkelens door een mail te sturen naar p_erkelens@hotmail.com.meer »

80x gelezen

Update samenwerking VV Wijster en SV Pesse

13 mei 10:15  Ondanks de coronacrisis is de samenwerking dit seizoen tussen de jeugdafdelingen van VV Wijster en SV Pesse van beide kanten goed bevallen. Momenteel wordt er bij JO13, MO15 en JO17 met samengestelde teams gewerkt. Doordat er de afgelopen jaren een continue terugloop is in het aantal jeugdleden is de samenwerking noodzakelijk. Zonder een samenwerking kunnen beide verenigingen niet meer zelfstandig in elke leeftijdscategorie een team op de mat brengen. Om voor alle jeugdspelers ook komend seizoen het voetballen weer te kunnen garanderen, hebben beide verenigingen inmiddels weer een paar keer om tafel gezeten. Het voornemen is om komend seizoen in de volgende categorieën te gaan samenwerken: JO13, MO15, JO15 (2 teams) en JO17. Ter voorbereiding daarop zullen er in de komende periode één of meerdere kennismakingstrainingen worden georganiseerd. Daarover zal binnenkort meer bekend worden gemaakt. Hoe onze site of social media in de gaten voor meer nieuws.

114x gelezen

Overlijdensbericht Geert Hummel

12 januari 14:45  Degene die Geert de laatste eer wil bewijzen middels de drive-through kan eventueel aansluiten bij de spelers van Wijster 4 en het bestuur. We verzamelen woensdag 13 januari om 15.00 uur op de parkeerplaats bij het sportpark.meer »

272x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!