Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Poule indeling tweede fase pupillen competitie.

22 oktober 19:00  Hierbij de poule indeling van de tweede fase van de competitie voor de zes- en de achttallen. Deze tweede fase gaat op zaterdag 30 oktober van star meer »

16x gelezen

Stem nu op vv Wijster met Rabo ClubSupport

12 oktober 12:30  Heb jij al gestemd op vv Wijster met de Rabo ClubSupport? Tot 25 oktober kan je namelijk als lid van de Rabobank stemmen op jouw favoriete vereniging. Op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen ontvangt de club een bijdrage van de Rabobank die ten goede komt aan de Jeugdafdeling. meer »

16x gelezen

Indeling eerste jeugdcompetities bekend

13 augustus 10:00  Voor de elftallen is de indeling van de bekercompetitie bekend gemaakt. Deze vindt plaats op de eerste 3 zaterdagen van september. Het wedstrijdprogramma komt dit weekend op de website te staan. De indeling en het programma van de najaarscompetitie wordt eind augustus bekend gemaakt. Voor de 6 en 8 tallen is de indeling van de eerste fase van de competitie bekend gemaakt. Deze vindt plaats van begin september t/m medio oktober. Hierna worden deze teams opnieuw ingedeeld om vanaf eind oktober verder te gaan met fase 2 van de competitie. Het wedstrijdprogramma van fase 1 komt ook dit weekend op de website te staan. meer »

140x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!