Scheidsrechter

D.K.L. (Danny) de Haas

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag ontving Wijster de Witteveense Boys op het sportpark de Meer.Op een veld dat met de minuut zwaarder werd om te bespelen waren het de mannen uit Wijster die de overwinning over de streep trokken.

De ploegen zijn aan elkaar gewaagd maar de thuisploeg opent de score, Ronald Ipema schiet een de bal strak in de verre hoek: 1-0. Kort daarna trekt aanvoerder Sander Voortman de stand alweer gelijk: 1-1. In de eerste helft wordt niet meer gescoord, dit had echter wel gekund, er waren voldoende kansen voor beide ploegen.

In de tweede helft blijkt Wijster zich beter te handhaven op het veld waar het inmiddels was gaan sneeuwen. Lars Timmerman lijkt te gaan scoren maar de bal belandt op de keeper, Ipema staat klaar om de bal alsnog tussen de palen te schieten: 2-1. Hierna is het opnieuw de thuisploeg die scoort, Ipema scoort zijn derde van de wedstrijd en is op weg naar zijn 100ste doelpunt voor Wijster 1. Witteveen lijkt 10 minuten voor rust nog tot een 3-2 stand te komen via Bob Seele maar de bal weet de doellijn niet te passeren.

Wijster 1 stijgt naar een 7e plaats op de ranglijst.