Datum

27 augustus 2020 19:00

Accommodatie

Onbekend

Op donderdagavond 27 augustus speelde V.V. Wijster JO15-1 tegen V.V. Beilen JO15-1. Voor het team uit Wijster was het de eerste oefenwedstrijd na twee weken trainen. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. De eerste helft had Wijster een licht overwicht wat resulteerde in een 2-1 ruststand. De doelpunten kwamen van Rick Bouwmeester en Nick Padding. Na rust maakte Jesse Venekamp na 10 minuten de 3-1. Daarna nam V.V. Beilen meer het initiatief wat een aantal grote kansen opleverde. Het jonge team van Wijster wist stand te houden en haalde de 3-1 overwinning binnen.
De uitgebreide voorbereidingen omtrent de Corona-richtlijnen door de voetvalvereniging en de Stichting Sportvoorzieningen Wijster kwamen goed uit de verf en het publiek, wat in groten getale aanwezig was, hield zich netjes aan de voorgeschreven richtlijnen. Al met al een prima voetbalavond.